Skönhet

Som jag redan nämnt är detta en kombinerad mat och skönhetsblogg. Jag försöker helt enkelt kombinera mina två största intressen, nämligen mat och styling/skönhet/utseende!

Skönhet för mig

För mig innebär inte ”skönhet” att man ska göra drastiska förändringar såsom plastikkirurgi eller liknande. Det betyder att man ska vara nöjd med sig själv, precis som man är. Skönhet ska lyfta fram det där lilla extra i dig, du ska kunna gå från att känna dig snygg och må bra till att känna dig riktigt snygg.

Hur uppnår man då detta enligt mig? Jo jag jobbar främst med smink, hår och hudvård. Jag hjälper ofta till i min systers skönhetssalong och har lärt mig en del bra tips. När det kommer till kvinnor handlar det främst om att känna av deras natrliga färger och sedan välja det mest passande sminket. Less is more är alltid mitt motto. Även frisyren är en stor del för kvinnor och på senaste har pagefrisyren tagit mycket mark, både i mitt och många andras hjärtan.

När det kommer till män handlar det mest om frisyr, men nästan lika mycket om skägg. Många män har hyfsad koll på sitt hår och frisyrer, men när det kommer till skägg och skäggvård är väldigt många tyvärr hjälplöst förvirrade. Några enkla tips jag brukar ge män är att för det första skaffa sig en rakkniv, rakborste och sedan spara ut skägg. Trimma linjerna skarpt och fint och vips är han en ny person.

Skönhet och sånt