Ny frisyr och ett recept med Lax

Jag startar igång bloggen med att informera om min nya frisyr. Jag har länge gillat pagefrisyrer och i förrgår var jag som vanligt på min systers skönhetssalong (där jag även jobbar extra ibland) och fick mig en omgång.

Page är verkligen på väg tillbaka känner jag och det är skönt att få lite mindre hår nu över sommaren också. Ni kan läsa mer om skönhet och min syn på det med mera på denna sidan.

Pagefrisyr

Stekt lax med pasta

Jag slängde ihop en ganska snabb och enkel måltid i går kväll som jag tänkte tipsa om här. Det är lax med pasta kryddad med sweet chili. Du behöver 500 gram laxfilé, salt och olivolja. Till pastan behöver du 260 gram spaghetti, en deciliter créme fraiche, en halv deciliter grädde, sweet chilisås och lite pressade citroner. Som tillbehör passar gurka och cocktailtomater.

Gör så här:

Koka först upp pastan och sjud sedan upp créme fraiche, grädde, sweet chilisås och salt. När pastan håller på att koka häller du över lite av det kokheta vattnet i kastrullen med grädde med mera.

Stek laxen i olivolja på halvhög värme, cirka 2 minuter på varje sida, salta lätt.

När spaghettin kokat färdigt blanda den med sweet chili och gräddblandningen.

Du kan sedan toppa allt med pressad citron och även lite kapris.

Låt smaka väl!

lax

Spana även in min kompletta receptsida.